Introductie Podcast Brunsham woensdag 20 juni om 19:00 uur; een lokale podcast over streekgeschiedenis

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Zuid-Limburg kent een rijke historie. Veel familieverhalen zijn echter verborgen. Een aantal fanatiekelingen, amateur genealogen, zet zich ervoor in om deze verhalen te verzamelen en te koppelen aan stambomen. Veel mensen echter die interesse hebben in genealogie, lopen tegen allerlei problemen aan. Daarom introduceert de Stichting Historische Bron van Brunsham: met gepaste trots: Podcast Brunsham; een podcast over genealogie, verhalen, geschiedenis en meer. Hierin leert de kijker hoe hij of zij een genealogische kroniek opbouwt. Dit gebeurt allemaal in een persoonlijke, gezellige setting. De video podcast gaat op woensdag 21 juni om 19:00 uur in première op YouTube.

Steun is welkom

Zo kunt u de Stichting Historische Bron van Brunsham helpen:
– Het Facebook bericht delen, liken en reageren: https://www.facebook.com/reel/658942245569925
– De eerste aflevering is vanaf woensdag 21 juni te bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=9Fai2Jk_bsw
– Vanaf 21 juni op YouTube de video delen, liken en reageren.

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud