Personenindex op de Jaarboek het Sociaal Historisch Centrum voor Limburg, periode 1955-1921 en 50e boek van HKV de Hopel

Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .
Personenindex op de Jaarboeken van het Sociaal Historisch Centrum voor Limburg, periode 1955-1921

Onlangs voltooide Wim Nolten, voorman van Heemkundevereniging De Hopel, de personenindex op de Jaarboeken van het Sociaal Historisch Centrum voor Limburg, periode 1955-1921. Deze bevatten uiteraard veel namen van personen die op een of ander sociaal en historisch vlak hun sporen hebben verdiend en achtergelaten. Daarbij lag de focus op Maastricht, waar het instituut gevestigd was, en is en de grotere plaatsen Roermond en Venlo. Men denke hierbij aan het archief van Regout, Tielens etc.

Nr. 50 in de serie van de Heemkundevereniging De Hopel

Binnenkort verschijnt boek nr. 50 (goud) in de serie van de HKV De Hopel. Tot slot zij vermeld dat onlangs mijn boek nr. 50 (goud) is verschenen in de serie van HKV De Hopel (zie Internet: Land van Herle/Heemkunde/Verenigingen/Kerkrade-de Hopel). Reacties zijn van harte welkom bij Wim Nolten: wim.nolten@ziggo.nl

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Naar de inhoud springen