Rectificatie op Nieuwsbrief 93 van september 2023: Stadswandelingen in Heerlen

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

In Nieuwsbrief 93 van september 2023 is een storende fout geslopen. In ons enthousiasme om evenementen in het kader de Maand van de Geschiedenis in Heerlen onder de aandacht te brengen is helaas een activiteit in het bericht terecht gekomen die in 2021 heeft plaatsgevonden. Het gaat om de Stadwandelingen in Heerlen die gegeven zouden worden door Jenny Kranendonk. De stadswandelingen worden nog steeds verzorgd door Jenny Kranendonk alleen niet in het kader van de Maand van de Geschiedenis. Zie het bericht hieronder voor meer bijzonderheden.

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud