PROOST ! Een nieuw boek van Heemkundevereniging Hoensbroek over de vele cafés die deze plaats ooit gekend heeft

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Na de succesvolle PowerPointpresentatie over de Breuker cafés die leden van de Heemkundevereniging Hoensbroek in de plaatselijk bieb op 25 september jl. organiseerde, hebben zij genoeg fotomateriaal ontvangen om het caféboek af te ronden. Dit 116 pagina’s dikke boek werd geschreven en samengesteld door Hein Giesen, met assistentie van Har Daemen. Het wordt het negende deel in de reeks Hoensbroekse Monografieën. Omstreeks 30 november aanstaande vindt de presentatie plaats in Hotel-café Amicitia aan de Markt.
Nadere informatie volgt nog.

Ledenkorting

Het is misschien een heel passend Sinterklaas- of Kerstcadeau voor de rechtgeaarde Hoensbroekenaar! Het boek gaat € 11,95 kosten, maar de leden van HKV Hoensbroek kunnen tot 1 november a.s. dit boek alvast bestellen voor de ledenprijs van slechts € 10,00.

Het boek is af te halen op de boekpresentatie. U kunt het ook thuisbezorgd krijgen. Binnen Hoensbroek is dit gratis, erbuiten komen daar € 5,95 portokosten bij.

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud