Aflevering 4 van de Podcast Brunsham staat online

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Aflevering 4 van Podcast Brunsham is nu te bekijken op YouTube. Met deze aflevering sluit de Stichting historische Bron van Brunsham de eerste serie podcasts af. In deze aflevering gaan de deelnemers onder meer in op GensDataPro adressen, registers, mapstructuur & de oorspronkelijke functie van schutterijen.

? Bekijk op YouTube: https://youtu.be/gfYse6a97gU

De makers van de podcast wensen u veel kijkplezier!
Heeft u ideeën voor de volgende podcast serie? Zij horen het graag in de vorm van een reactie via e-mail: Info@brunsham.nl

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud